Advarsel: Lommefilosofisk blogindlæg kan følge

Vi har som mennesker altid delt viden og tanker med hinanden for herved at udvikle os og sikre artens overlevelse.

Det har bragt os til dér, hvor vi er i dag – hvorvidt vi så stadig har en del at lære og forbedre, må være op til den enkelte at vurdere. Den pragmatiske vil vel sige, at vi aldrig kommer i mål, og at vi altid skal blive ved med at udvikle os.

Hertil er vidensdeling det mest afgørende punkt, og her har biblioteker, skoler og læreanstalter, sociale rum og fora og ikke mindst internettet skabt kulisserne indtil nu. Fascinerende er det at læse om nye opdagelser og den favre verden, som ingen af os knapt forstår os halvt på, når først vi begynder at læse mere om det hele.

På nettet er det blevet let at finde den viden og information vi ønsker og når vi ønsker den. Den er lige ved hånden i vores mobiler og hurtigt har vi svar og er videre. Vi lærer i dag hurtigere end nogensinde før og det vil kun accelerere.

videnskabelige skrifter og artikler på nettets mange blogs og fora giver personlige og professionelle vinkler på nogle af de udfordringer der ligger derude, samt indsigt i emner mange går og funderer over.

Deltag i snakken og del din viden med andre, så bliver verden er bedre sted for os alle.